In de foyer van de Nationale Opera kan op dinsdag 7 mei 2019 naar een lunchconcert geluisterd worden van Dvořák (1841-1904). Leden van de Stadsdorp lunchconcerten gaan hier heen. Wil je een keer mee? Meld je dan aan bij Vera.Sopraan Dana IIia, die op de piano begeleid wordt door Peter Lockwood, is een zangeres die behoort tot de nieuwe generatie zangers, groot geworden in de kweekvijver van de Nederlandse Opera. Haar zangstudie begint in Belgrado aan het Mokranjac Muziekgymnasium en gaat verder via Salzburg en Wenen naar het Amsterdamse Sweelinck Conservatorium., Masterclasses van Cristina Deutekom, Jekaterina Joffel, Opera Studio Nederland en de Jekerstudio in Maastricht, waar ze nog steeds gecoacht wordt door Gemma Visser.

Het concert is in de foyer van de Stopera. De deuren gaan open om 12:15 uur en de aanvang is om 12:30 uur. De toegang is gratis en na afloop gaan we iets drinken bij Arti en het 1e drankje (alleen op de 1e dinsdag van de maand) wordt aangeboden door het Stadsdorp.

Aanmelden kan door een email te sturen naar Vera. Een email sturen naar stadsdorpgrenst@gemail.com kan ook en wordt dan doorgestuurd naar Vera.