Op zaterdagavond 7 april 2018 is dit evenement met klassieke muziek in beide zalen van Paradiso.

Zaal open 20:00 tot 23:00, Aanvang 20:30
20.00-23.30 uur Grote Zaal
20.00-03.00 uur Kleine Zaal 

Meer informatie en kaartverkoop via de site van Paradiso >>Op Klassifest geniet je van de mooiste klassieke muziek, gespeeld door de beste ensembles van de wereld. Een avond met bite-size klassieke stukken voor zowel de instap-luisteraar als de doorgewinterde klassieke muziekliefhebber, in alle zalen van Paradiso.

Met optredens van onder andere: Nederlands Philharmonisch Orkest,  Amsterdam Sinfonietta, Nederlands Blazers Ensemble, Alma Quartet, Bernadeta Astari, Diamanda La Berge Dramm, TRIO.Bruinsma.Baas.Verhage., Wouter Dewit, Nachtgeluiden (Andre Heuvelman, Visser de Wim, Henry Kelder),  studenten van Conservatorium van Amsterdam en dj Fant de Kanter.

Met muziek van Johan Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Maurice Ravel, Henry Purcell, Ervín Schulhoff en nog veel meer.

Er zijn geen stoelen en geen regels, de bar van Paradiso blijft de hele avond open en als je even wat anders wilt horen, loop je gewoon naar een andere zaal. Je hoeft geen kennis te hebben van klassieke muziek, maar als je meer wilt weten over de muziek, de uitvoering en de musici kun de hele avond je terecht bij onze Klassifest Muziekgidsen.