Zeker voor diegenen die het afgelopen jaar lid zijn geworden is er bijzonder weinig kans geweest om mede-Stadsdorpers te ontmoeten. Klik op 'activiteiten' rechtsboven op de website en kies een activiteit die jou aanspreekt.

Uit de recente inventarisatie van alle activiteiten die op de website staan blijkt dat er nog genoeg clubjes zijn die blij zijn met nieuwe deelnemers.
Wanneer op enig moment de maatregelen weer wat versoepelen en de meeste mensen ingeënt zijn, kunnen we samen weer dingen ondernemen. Dan is het handig je nu aan te melden bij een clubje. Of het iets voor je is zal moeten blijken als de activiteit van start gaat. Sommige activiteiten zijn ‘vol’ en hebben een wachtlijst. Er zijn bijvoorbeeld al 2 wandelgroepen, en 2 lees/boekenclubs, maar er is altijd ruimte om zelf een club op te richten.

Leesclub
Een aantal leden hebben aangegeven niet meer verder deel te willen nemen aan de leesclub. Hierdoor ontstaat er ruimte voor andere leden om toe te treden tot deze leesclub. Geïnteresseerden kunnen een email sturen naar Bernadette door op deze regel te klikken.

Stuur een mail aan stadsdorpgrenst@gmail.com  of mail de betreffende club.
Heb je een leuk idee meld dat aan Stadsdorp en wij helpen je met tips voor het opzetten ervan. Leuk je straks weer te zien!