De eerste na de zomer op een nieuwe lokatie en andere dag: meer (aspirant) leden dan voor de zomer kwamen naar de buurtborrel in Van Puffelen op donderdag 7 september 2017.

We hoorden verschillende reakties: 'Heel gezellig, te druk, waar zijn de bitterballen?, ik kon niet langs de bar komen, we kunnen ook buiten staan, ik heb altijd nog een andere borrel op donderdag, waarom kunnen we daar achter niet zitten, we kunnen ook voorin staan, prima lokatie, ik woon hiernaast, lekker gegeten na de borrel'.

Het is altijd even wennen als we een nieuwe lokatie bezoeken. Het aantal mensen dat naar de borrel komt weten wij niet van tevoren en was deze eerste keer bijna het dubbele van het gemiddelde aantal in het voorjaar. 

In overleg met Van Puffelen zullen we de komende maanden ons best doen er een geslaagde buurtborrel van te maken. En .... we kunnen het niet altijd iedereen naar de zin maken. Daarom is het fijn dat er meer Stadsdorp activiteiten zijn waar men elkaar kan ontmoeten. Zie de agenda.

Bij de bar is het inderdaad wat smal als het vol met mensen staat, maar men kan wel zitten op barkrukken aan de hoge statafels. Achter de bar is een kleine ruimte met een zitje voor onze borrel beschikbaar. Daarachter begint het restaurantgedeelte dat niet door ons gebruikt kan worden.

Er waren bij de eerste borrel in september een aantal drankjes niet afgerekend. Om het contact met Van Puffelen goed te houden heeft het Stadsdorp deze betaald. Vriendelijk en dringend verzoek aan iedereen om een besteld drankje direct af te rekenen. De bitterballen worden door het Stadsdorp aangeboden.

Volgende buurtborrel bij Van Puffelen op donderdag 5 oktober.