Het was op zondag 17 december 2017 weer goed toeven in de Saxenburger zaal van het Pulitzer hotel. De zaal was wederom gastvrij ter beschikking gesteld voor onze Kerstborrel, waarvoor dank aan het hotel. Zo’n 60 leden toasten op een mooi uiteinde van het jaar.

In de beginjaren was de kerstborrel zo ongeveer de laatste activiteit van het Stadsdorp-jaar. Daarna werd het stil tot de eerste buurtborrel in het nieuwe jaar. Maar dat is veranderd. De komende 2 weken zijn er nog diverse activiteiten.

Maandagmiddag is het café in De Pels, donderdag gaan we naar de kerstsfeer van Ons Lieve heer op zolder en we ontvingen net een uitnodiging voor een high tea aanstaande vrijdag 22 december in het Hendickshuys.

Na de kerst is op woensdag 27 december een extra eettafel in De Doffer, het Genever Genootschap komt bij elkaar op donderdag 28 december en de filmclub zoekt nog een film uit om samen naartoe te gaan op 29 december. Hou de website in de gaten, alle activiteiten worden daarop gepubliceerd.

En zo laten we 2017 achter ons en bereiden ons voor op het lustrumjaar in 2018.

Het Stadsdorp koor onder begeleiding van dirigente Barbara Wessel zong een aantal prachtige kerstliederen. Hilly begeleidde op de piano. En de saamhorigheid van ons Stadsdorp kwam goed tot uiting door het gezamenlijk zingen van Gloria.

We wensen iedereen hele goede feestdagen en een gezond en mooi nieuw jaar.