Na een week van prachtig warm weer was de voorspelling voor de zaterdagwandeling op 20 augustus 2016 niet erg gunstig. Dipje, regen, enz. Daarbij moest het vertrekpunt op het laatste moment worden aangepast i.v.m. werkzaamheden aan de tramrails. Door de oplettendheid van Ellen kwam alles toch goed. De meesten van ons hadden stiekem een parapluutje in de tas gestopt, ondanks het feit dat de zon scheen toen we vertrokken.

Eerst een stukje met de tram en v.a. het Haarlemmermeerstation een ritje met de bus. Carla had weer een wandeling gepland in het Amsterdamse Bos. 

Dit keer volgden we een bestaande hardlooproute van 10 km. Gelukkig mochten we die in gewoon wandeltempo afleggen. We hebben een leuke stop gemaakt bij de Geitenboerderij.

Het goede weer bleef aan tot Boerderij Meerzicht waar we werden overvallen door minstens 57 regendruppels. Vanaf dit punt kwamen de vliegtuigen regelmatig laag over. We zijn langs de Bosbaan terug gelopen naar ons beginpunt en met het openbaar vervoer terug gereden naar de stad. Het was weer heel gezellig.

De volgende staat weer gepland op zaterdag 17 september. Reserveer deze in de agenda. Tegen die tijd is er wel weer een idee waar naar toe. Als je nog niet eerder hebt meegewandeld en mee wilt, graag even aanmelden bij Carla >>.