Op 18 november 2017 kwamen we bijeen in cafe L’Empicka waar we begonnen met een heerlijk kopje koffie. Daarna als een team van elf mensen naar de metro.

We begonnen in het Gaasperpark om te wandelen naar Driemond. Als wandelaar krijg je veel extra’s zoals prachtige wolkenpartijen, schapen en veel vogels, plezierige gesprekken en blije honden die de baas uitlaten.

En natuurlijk kan de regen niet ontbreken in Nederland, maar we bleven dapper doorstappen langs het mooie Gein op weg naar Anna Haen voor koffie en/of soep. Dat liet zich prima smaken om daarna de wandeling langs het Gein te vervolgen.

Het Gein is mooi landschappelijk, nog niet verpest door foute villa’s of niet passende huizen. In stromende regen liepen we naar het eindpunt Abcoude.

Buitengewoon tevreden over de afgelegde kilometers gingen we de trein in en ook daar waren weer plezierige gesprekken.

Dankjewel Carla voor het organiseren van deze wandeling. Ik vergeet bijna te vertellen dat we ook nog 7 minuten in de zon liepen, dus de elementen roerden zich.

Volgende wandeling is op 16 december. Als je je wilt aansluiten bij de wandelclub die eens per maand minimaal 10 km loopt, stuur dan een mail naar Carla.