Zaterdag 14 december 2019 waren de voorspellingen om weer eens lekker de benen te strekken niet uitnodigend.... Regen en harde windstoten waren voorspeld. Flexibel als altijd stelde Carla voor om dan een rondje Vondelpark te doen in plaats van een rondje Nieuwe Meer. Voor de zekerheid, Home Sweet Home! Aldus gedaan, zonder regen, zonder harde windstoten en met zon. De weergoden waren ons goed gezind.

We waren met zeven en hebben heerlijk genoten, tussendoor in plukjes van twee, drie, vier achter elkaar aan lopend. Leuk om weer eens uitgebreid in het park rond te kijken!
En met, surprise, een verstekeling.....!!! Ene Karine zocht op internet een leuke wandelclub en vond, bovenaan de Googlelijst, ons onvolprezen Stadsdorp (Carla’s) wandelclubje!!! Na een korte mailwisseling en de nodige misverstanden meldde zij zich bij de bushalte op het tijdstip van verzamelen.

Een heel aardige, enthousiasme uitstralende dame en nog een jaartje werkzaam bij een van de weinige grime-opleidingen in ons land. Volgend jaar augustus gaat ze met pensioen en ze zoekt dus nu al een fijne invulling voor haar daarna ontstane vrije tijd. We zouden haar dus heel graag ons wandelen gunnen, maar ze woont niet binnen onze dorpsgrenzen. Wel in de PC Hooft, echt te ver weg, maar ook heel fijn wonen vertelde ze. Can’t win them all.

Bij de afsluitende, wederom zeer welkome koffietraktatie, dit keer bij VondelCS (CumSuis), bleek dat we gemiddeld vijf kilometer hadden gelopen. En dat we ons blijkbaar zó thuis voelden in het park, dat we niet aan foto’s hebben gedacht. Vandaar dit keer slechts één foto!

Ter afscheid wensten we de verstekeling een succesvolle zoektocht naar een ander Stadsdorp, met wandelclubje, want dat wij een superclubje hebben was haar heel duidelijk, en hopelijk inspirerend.

Na een vrolijk “Tot ziens bij de Kerstborrel” gingen wij rond 13.00 uur uit elkaar en verder met onze eigen zaterdag.