Er is zoveel boeiend theater in Amsterdam, ook overdag. Het lijkt ons een goed idee om samen voorstellingen te bezoeken met Stadsdorp leden.

We denken aan zo’n 8 voorstellingen per jaar; te beginnen met de lunchvoorstellingen in Theater Bellevue aan de Leidsekade 90.

We zetten maandelijks de keuze op de website van het stadsdorp, met vermelding van datum en tijd. Aanvang om 12:30 uur, voorstellingsduur meestal: 60 - 90 minuten.

Een van ons - Lous, Ingeborg, Netty - is altijd aanwezig.

Men hoeft zich niet op te geven. Wie mee wil gaan zorgt zelf voor een kaartje bij het desbetreffende theater.

Ieder koopt zelf (online) een kaartje.
We ontmoeten elkaar rond 12:15 uur in de hal van Bellevue en drinken na de voorstelling een stadsdorp-drankje in de Smoeshaan.

Voor last-minute beslissers reserveert Netty steeds 3 extra kaarten. Dus mochten mensen op de dag zelf nog willen komen (en denken met een uitverkochte voorstelling te maken te hebben) dan kan dat. Dan tussen 11.45 - 12.05 melden in de Smoeshaan bij Netty, Ingeborg of Lous. Alle kaartjes worden dan in een keer opgehaald bij de kassa. Graag gepast & contant geld meenemen (dat scheelt een hoop gepuzzel). De kaartjes kosten meestal  € 16,50.

Let op: soms duren de voorstellingen toch iets langer dan een uurtje.

We zien elkaar dan een kwartier voor aanvang in de hal van het theater en kunnen na afloop een glas met elkaar drinken. Eerste drankje wordt aangeboden door het Stadsdorp.