De herfstige dinsdagochtend 2 oktober 2018 leende zich uitstekend voor het eerste gezamenlijke bezoek van 5 stadsdorpers aan het lunchconcert in de Stopera. 

We hadden prima plaatsen op de eerste rij, dankzij onze vroege komst.
De dag werd helemaal goed toen we ruim 30 minuten konden genieten van de Cody Quattlebau,- bas/bariton en Erik Garcia-piano. Wat een stem, wat een volume en wat een aantrekkelijke man, deze zanger. Na afloop zijn we in Arti gaan genieten van een drankje en sommigen ook van een kleine lunch.

De Nationale Opera en Ballet biedt van september 2018 tot mei 2019, met uitzondering van de kerstperiode en feestdagen, elke dinsdag een lunchconcert. Deze gratis toegankelijke lunchconcerten worden uitgevoerd in kleine bezetting onder andere door leden van het Koor van De Nationale Opera en van het Nederlands Philharmonisch Orkest/Nederlands Kamerorkest.

De volgende bezoeken aan het lunchconcert staan gepland op de eerste dinsdag van de maand en zullen dit jaar nog op 6 november 2018 en 4 december 2018 zijn. Waarschijnlijk voegen we daar als extra nog 18 december 2018 aan toe wanneer er Chrismas Carols op het programma staan.

Wil je mee meld je dan even aan door een e-mail te sturen aan Vera.