Vanuit de behoefte om eens lekker te dansen met mensen van echt alle leeftijden en achtergronden presenteert Dance Connects Community CLUB DANS, waar iedereen naar hartelust kan dansen en elkaar ontmoeten.

Op 24 mei 2019 komt CLUB DANS naar Akhnaton in stadsdeel Centrum en presenteert daar de speciale Time Machine Edition. Het succes van de vorige CLUB DANS in stadsdeel Oost krijgt hiermee een mooi vervolg.

Iedere editie van CLUB DANS is anders en op een andere plek in de stad. Elke keer zoeken we naar nieuwe mogelijkheden samen met dj's, dansers en andere makers om de stad een beetje beweeglijker en diverser te maken. In CLUB DANS ontmoet je andere generaties, buurtgenoten en muziekstijlen.

Tijdens de Time Machine Edition stap je op de golven van DJ Socrates in de tijdcapsule van muziek uit alle windstreken en decennia. Van de jaren 20 tot nu en daar voorbij, elk decennium heeft zijn eigen vibe. Je beweegt je door de ruimte. From the past to the present to the future. We gaan dansend door de tijd. Leeftijd en zwaartekracht spelen hier geen rol!

CLUB DANS - TIME MACHINE EDITION
vrijdag 24 mei / 20.00 uur - 22.00 uur
AKHNATON
Nieuwezijds Kolk 25 / Amsterdam
Gratis toegang

CLUB DANS is onderdeel van Dance Connects, de organisatie die zich inzet om dans toegankelijk te maken voor iedereen.